Lista ocen Peugeot 508 I SW 1.6 THP 156KM 115kW 2011-2014 (10) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 16 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Anselmo
SW 1.6 THP 156KM 115kW
I tu pojawia się kwestia - \"francuskości\" auta. Nie mogą zrobić auta, do którego nie byłoby zastrzeżeń. np. stukanie zawieszenia - już po 6000 km - okazało się, ze to wina jakiegoś smaru - posmarowali i przestało. Dalej lejąca się woda przy otwieraniu klapy bagażnika - ponoć nie wiedzą co z tym zrobić. w zimie, zacięło się lusterko przednie prawe (nie chciało się otworzyć), czujniki parkowania w zimie - wystarczy, że są lekko zaśnieżone i...
Dodane 12 lat temu
~Paweł Widecki
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Na początku miałem obawy, bo słyszałem różne opinie o niezawodności tego modelu, ale przez te 7 lat użytkowania muszę przyznać, że auto jest absolutnie bezawaryjne. Przebieg zbliża się do 300 tysięcy kilometrów i nie miałem żadnych poważnych problemów. Silnik, skrzynia biegów, zawieszenie – wszystko działa jak należy. Regularnie serwisowany, Peugeot 508 Kombi naprawdę nie sprawia żadnych kłopotów. Mimo tych wszystkich różnych opinii, samochód...
Dodane 7 miesięcy temu
~Michał Paczkowski
SW 1.6 THP 156KM 115kW
“Jeżdżę Peugeot 508 już ponad 4 lata i mimo że naczytałem się różnych opinii o tym modelu, to ja osobiście nie mogę powiedzieć złego słowa. Auto sprawuje się świetnie, nie miałem żadnych większych problemów ani nieprzyjemnych przygód. Silnik, skrzynia, zawieszenie – wszystko działa jak powinno. Regularny serwis i dobre paliwo to jedyne, o co dbam, a auto odwdzięcza się bezawaryjnością i komfortową jazdą. Dla mnie to naprawdę udany model!”
Dodane 9 miesięcy temu
~Peter
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Cholerne mnóstwo upierdliwych usterek elektronicznych, których usunięcie kosztuje niemałe pieniądze. Dodatkowo trwałość pojazdu też nie jest najlepsza, tapicerka się wytarła, kierownica wygląda jak po 2x większym przebiegu, plastiki skrzypią, zepsuła się tylna wycieraczka, a raz okno wpadło mi do środka drzwi podczas jazdy.
Dodane 9 lat temu
~M
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Posiadam wersje allure. Jak do tej pory wszystkie podzespoły elektryczne jak i mechaniczne działają nie zawodnie.
Dodane 8 lat temu
~Sebastian
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Klamka, wtyczki, błędy w komputerze itd. Niby nic ale potrafi denerwować w niektórych sytuacjach.
Dodane 3 lata temu
~Ml
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Po zakupie wymieniono 2 drobiazgi. które przyszły już wadliwe od producenta.
Dodane 11 lat temu
~Wojtek Katowice
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Spryskiwacze już zmienione. Roleta bagażnika czasem nie odpina się za 1szym razem.
Dodane 12 lat temu
~Piter
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Samochód na F i wszystko działa!
Dodane 9 lat temu
Dziennik kosztów dla Peugeot 508 I SW 1.6 THP 156KM 115kW