Lista ocen Renault 21 Sedan (33) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 49 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~martinus77 (GG 6074978)
Sedan 2.1 TD 88KM 65kW
Dobrze trzyma się drogi - idealnie!!!, zawieszenie jest komfortowe, dobre resorowanie i tłumienie, nie jest to oczywiście auto do szybkich slalomów, ale w normalnej jeżdzie jego zachowanie jest bardzo dobre, dobrze utrzymuje kierunek na wprost.
Dodane 18 lat temu
~TobiARtS@o2.pl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Zawieszenie miekkie i wygodne,lecz na polskie drogi nie wytrzymale,ale częsci nie były drogie,amortyzatory mialem slabe i po przekroczeniu 140 km/h zaczął pływać. Ale do tej prędkości nie było najgorzej.
Dodane 17 lat temu
~KrzychuZ
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Jak to Francuz, miękki ale generalnie dobrze. Trochę stuka w zawieszeniu (ale to rocznik 1991). Ze względu na długość samochodu czasami są problemy przy hamowaniu na śliskiej nawierzchni. (zarzuca tył)
Dodane 22 lat temu
~wojtek
Sedan 2.1 D 70KM 51kW
ogólnie bardzo dobrze,wymieniłem tylko amortyzatory przednie przy 230000 i gumy stabilizatora.Ale mając na uwadze przebieg i polskie drogi to nie ma co narzekać
Dodane 18 lat temu
~don Hose
Sedan 2.0 i 120KM 88kW
Nie testowałem na jakimś odpowiednim torze bo po naszych drogach to zabić sie można ale to auto prowadzi się świetnie.na zakrętach jedize się pewnie.
~Weasel
Sedan 1.7 i 95KM 70kW
bardzo dobrze trzyma sie drogi :). lecz fabryczne rozmiary (13") to jakas pomylka. Auto rewelacyjnie prezentuje sie na 15" felgach,
~qazwalt lubuskie
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
lewy przedni przegub zmieniałem dwa razy, teraz mam 240 przejechane, amroki raz przy 180000 ale na polskie drogi to normalka
Dodane 20 lat temu
~maniak renault 21
Sedan 1.7 i 95KM 70kW
super sprawa bo aytko jest niskie i szerokie a zarazem czuc w nim nutke prawdziwego francuskiego komfortu
Dodane 20 lat temu
~ches
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
trzeba się napracować bez wspomagania kierownicy, przyjemne manewry tyłem, a znaczniegorzej przodem
Dodane 22 lat temu
~Tomaj Poznań(pocztowiec1@wp.pl) kontakt jak by co :)
Sedan 2.1 TD 88KM 65kW
Dobry.mam problem z półośkami ale to przez to ze zrywam heh;)
Renault 21 Sedan