Oceny Renault Safrane I 3.0 V6 170KM 125kW 1992-1996

Najnowsze oceny Renault Safrane I 3.0 V6 170KM 125kW 1992-1996

1,8
~mateoi
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
Poprostu kupa francuskiego złomu , auto może było dobre ale 15 lat temu a teraz wysiada wszystko , zawieszenie słabe a koszta ida w tysiące zł , elektryka (el.szyby,centralny zamek,czujniki) , silnik pali jak smok bo przy normalnej jeżdzie pali 11-12l i to jest najmniej a jak się depnie to aż strach patrzec ile pali:// bez problemu da się osiągnąć wynik 20l na 100km , auto rdzewieje praktyczne zadnego zabezpieczenia przed korozją , naprawy...
Dodane 14 lat temu
4,7
~MiKaeL
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
Naprawde jest to super autko i polecam je ludziom którzy cenią sobie komfort w długich trasach nie tylko swój ale i pasażerów. Jest w nim tyle bajerów że jazda naprawde sie nie nudzi. Autko rodzinne lub reprezentacyjne np: dla szefa firmy za naprawde niewielkie pieniadze. Jeżeli odniedawna prowadzisz własną firmę i potrzebny Ci jest samochód w który mógłbyś się pokazać jako poważna i licząca się osoba to jest to samochód dla Ciebie bo...
Dodane 19 lat temu
4,5
~Mateo
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
Na plus wygoda podróżowania (fotele, kanapa tylnia, przestrzeń, wyciszenie), pojemny bagażnik, komfort prowadzenia, mocny silnik. Minusy: brak schowków, problemy z widocznością, denerwująca elektronika( chociaż w tym wieku to chyba nie ma co się dziwić)
Dodane 13 lat temu
3,3
~babu52@op.pl
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
auto jest komfortowe i bardzo wygodne, miałem problemy z automatyczną skrzynią biegów i nadal nie jest dobrze czasami wchodzi w tryb serwisowy po wyłączeniu zapłonu wszystko na jakiś czas wraca do normy. posiadam tylko instrukcję w języku francuskim , przy takiej ilości elektroniki przydała by misię po polsku , czy ktoś morze mi pomóc w tej kwestii.wracając do skrzyni bjegów większość fachowców rozkłada ręce, morze ktoś miał podobne...
Dodane 19 lat temu
3,7
~marcinmlynski@poczta.onet.pl
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
Zabezpieczenie antykorozyje ok, tapicerka skóra ok, tworzywa wysokiej jakości, zbyt delikatne przełączniki przy fotelach, starej generacji-kiepski ABS, zbyt podatne na gorąco, za mało sztywne głowice przy stosowaniu paliwa LPG- wyższa temp. spalania, mało szczelna skrzynia biegów i przekładnia główna, silnik bardzo czóły na jakość oleju,
Dodane 20 lat temu
2,3
~zniesmaczony
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
mało dynamiczny, nie oszczedny, ponad przecietnie awaryjny, i w sumie nie zbyt ładny ani tez przeztizowy, serdecznie odradzam kazdemu!! jak tylko skoncze budowe rozejrze sie za "samochodem", a nie skarbonka! to był moj ostatni francuz, nie popełnijcie tego samego błedu
Dodane 20 lat temu
4,8
~daroot@tlen.pl
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
Cudowne auto.Po prostu.Zreszta nie ma sie co dziwic,gdyz to "S"-ka. Jezdze juz 3 miesiace i ciagle je poznaje. Ma tyle bajerow i mozliwosci co samolot! Wiem ze nie sprzedam jej!!! Tym sie plynie a nie jedzie.. Patrzysz na frajerow tlukacych sie nowym Clio czy Focusem.. Usmiechasz sie... Wlasciciele safrane wiedza o co chodzi :) Kiedy trzeba, przycisniesz i 170KM naprawde rusza ta buda.. Calkowicie polecam!!!
Dodane 21 lat temu
3,9
~krasz@ecl.net.pl 604 137 603
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
ogólnie bardzo dobry samochód na długie wycieczki jak i na miasto . Bardzo dobrze wyposazony (skóra, full elektryka , klimatronic itp. ) i pewnie trzymajacy się drogi, Nadal nie doceniany wśród kierowców ale tylko tych którzy nim nie jeździli. Wada- moim zdaniem zużycie paliwa w tej wersji (miasto 16 -normalna jazda) przy dośc słabych osiągach jak na 3.0 V6 ( w porówniu np. camryV6, sigmaV6, maximaV6) Ogólnie bardzo polecam
Dodane 23 lat temu
4,5
~Igor
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
auto komfortowe wygodne mocne przestronne za niewielkie pieniądze nie ma sensu przepłacać za niemca, mimo opini jaka posiadaja francuzy auto jest dopracowane
Dodane 12 lat temu
4,9
~JEFFIK
Hatchback 3.0 V6 170KM 125kW
to już trzecia moja "safranka" i nigdy nie narzekałem, auto z zewnątrz i w środku oceniam na 5+, poprostu uwielbiam "SAFRANKI"
Dodane 18 lat temu