Lista ocen Renault Scenic I Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW 2000-2003 (55) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 98 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Rafal
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Auto kupione za sensowne pieniądze z sensownym wyposażeniem. Ostatnio miałem jazdę próbną nowym Megane i gościu mi tłumaczył jak klima automatyczna działa. Musiałem mu powiedzieć, że w moim prehistorycznym Scenicu z 2001r. też mam taką :)
Dodane 15 lat temu
~Roman74
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Aby kupić C-maxa, Zafirę albo Turana trzeba minimum 5 - 8 tyś zł więcej. Ja bym nie przepłacał i kupił drugi raz Scenica. Dużo tanich zamienników - a ja myślałem że tylko Golf ma tanie części, a tu miła niespodzianka.
~Marcin1978
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Za cenę 15 000 zł otrzymujemy auto kpl wyposażone. Konkurenci (Zafira, Turan, C-max) są o minimum 5 000 zł drożsi (a wcale nie lepsi). Pomimo wieku stylistyka wciąż może się podobać. Deska rozdzielcza bardzo czytelna.
~ABCD
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Za egzemplarz który posiadam zapłaciłem wprawdzie kilka tysięcy więcej od średniej rynkowej ceny, ale w zamian otrzymałem niezawodny samochód z doskonałym wyposażeniem (wersja privilage).
~niezgud@o2.pl
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Jak na auto za 20 000 to uważam, że jest warte swojej ceny. Dobrze utrzymane, w dobrym stanie. Oczywiście wymagało pewnego dodatkowe wkładu finansowego, ale niektóre części po prostu się zużywają.
Dodane 16 lat temu
~Przemek
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Uważam że jaka cena taka jakość i nie można się spodziewać niczego lepszego od francuza. Elektronikę i całe okablowanie wywaliłbym i odesłał z powrotem do Francji.
Dodane 8 lat temu
~ryszard.S.
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
przereklamowane, ale auto typu SCENIC jest bardzo dobre, nie przejdę na niskie nawet wyższej klasy., cena auta była zdecydowanie za wysoka, moim zdaniem o ok. 15%,
Dodane 20 lat temu
~KRZYSZTOF
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
ALE nowy scenik to porażka FINANSOWA . nie podoba mi się wskaźnik cyfrowy , gdyby tak umieścili te wskaźniki z LAGUNY to bym się zastanowił.
~pawelsnoch@hotmail.com
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Rewelacja. Samochód z takim wyposażeniem - brakuje tylko skóry i elektrycznych szyb z tyłu - kupiony nowy w salonie za 9800 euro? Rewelacja.
Dodane 15 lat temu
~jadorb
Minivan 1.9 dCi 105KM 77kW
Tyle miejsca, z takim wyposażeniem, z takim silnikiem i taką wygodą, w dodatku przyzwoicie wykonane - za taką cenę - tu może być tylko pięć gwiazdek.
Dodane 16 lat temu
Renault Scenic I Minivan