Lista ocen Suzuki Swift V Hatchback 3d (14) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 4 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Raul 1977
Hatchback 3d 1.6 VVT Sport 136KM 100kW
Jeżeli chodzi o wycieszenie to jest rewelacyjne. Na biegu jałowym nie raz zastanawiałem się czy silnik mi nie zgasł. Także przy wyższych prędkościach odgłosy docierające do kierowcy są bardziej niż znośne (zwłaszcza dźwięk silnika przy wyższych prędkościach obrot. - to jedna z niewielu jego zalet)
~przemek
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
powyzej 120 km/h slychac szum powietrza, pamietajmy nadal ze jest to auto miejskie wiec nie mozna tego wymagac aby bylo cicho na autostradzie />=140 km/h/ do 100km/h nie slychac i nie czuc silnika! czasme mam odruch stojac na swiatlach wlaczania silnika, ktory..nadal pracuje
~Paweł
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
Wyciszenie jest bardzo dobre. Dopiero przy wyższych prędkościach, powyżej 130 km/h robi się głośniej, a także na wysokich obrotach ale jest to raczej wina zastosowania małego silnika, który nie ukrywajmy - ma co robić.
~Artur Krall
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
Tu trochę gorzej. Na autostradzie jest głośno. Odejmuję tylko jedną gwiazdkę, bo to mały "miejski" samochód, ale gdyby tak głośno było w jakimś sedanie lub kombi, to miał by u mnie max 2 gwiazdki.
~jager
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
Wyciszenie jest słabe , ale cichy silnik i dobra areodynamika pozwalają jechać długie trasy, więc główny dżwięki to przy większych prędkościachwiatr i szum opon i praca zawieszenia
~Piotr Sz.
Hatchback 3d 1.6 VVT Sport 136KM 100kW
Bardzo mocny atut tego auta, wyciszenie jest świetne, na postoju nie słychać silnika. Przy autostradowych 140km/h w środku jest nadal cicho!
~fizyk72
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
Do 100km/h naprawdę cicho, potem trochę głośniej,ale w końcu auto miejskie! Odnoszę wrażenie, jakby wraz z wiekiem było coraz ciszej
~jacek_xc
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
dla mnie bardzo dobrze wyciszone auto. Po przesiadce z 2.0 HDi czasami zastanawiam się czy mam silnik uruchomiony.
~Dawid
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
wycieszenie przeciętne, powyżej 110km/h huczy mocno ale to urok każdego małego samochodu

Usterki Suzuki Swift V

Liczba wpisów: 4

Suzuki Swift V – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Riccardo Poeta z Krakowa
Hatchback 3d 1.2 VVT 94KM 69kW
jestem zadowolony, a przy wysokich obrotach silnika słychać sportowy odgłos,co mi się podoba.
Suzuki Swift V Hatchback 3d