Lista ocen Volkswagen Passat B4 Sedan (35) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 89 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Karol (karolbonski@o2.pl)
Sedan 1.9 TDI 75KM 55kW
Zawsze zastanawia mnie, dlaczego 15 letni passsat z nie wiadomo jak wielkim przebiegiem może kosztować kilkanaście tysięcy złotych... ale to chyba dzięki korzystnej relacji trwałości, kosztów utrzymania i walorów eksploatacyjnych. Inna sprawa, że za te pieniądze będzie raczej ciężko znaleźć coś co będzie to wszystko w taki sposób łączyło.
~Marian
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Sa auta tansze jesli chodzi o te same roczniki ale wydaje mi sie ze warto troche dolozyc za solidnosc i niezawodnosc tego auta. Od poczatku mojej przygody z samochodami mialem volkswageny i jestem bardzo zadowolony z tych samochodow.
Dodane 20 lat temu
~Krystian
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
W tym punkcie co najwyżej mogę dać 4... Auto drogie w zakupie, koszty eksploatacji bardzo niskie, ale nie potrafię ominąć marnej jakości materiałów (ciągłe skrzypienie tapicerki) i słabego wyciszenia pojazdu.
Dodane 13 lat temu
~Maciek
Sedan 1.9 TDI 75KM 55kW
Drogi,za dobrze utrzymany egzemplarz bez klimy z szybami na korbki trzeba zabulić nawet 10000! W tej cenie można kupić dizla ze stajni od konkurencji wyprodukowanego w 2000 roku.
~Barney
Sedan 1.9 TDI 110KM 81kW
kosztuje dosyć sporo w porównaniu do innych samochodów nienależących do koncernu VW Audi jedyne co jest niezawodne to silnik któremu brakuje wyciszenia
~dodek
Sedan 1.9 TDI 110KM 81kW
Ciągłe dokładki i naprawy spowodował że dałem sobie spokój z tym autem, o dziwo sypko go sprzedałem - jak widać naiwniaków nie brakuje:)
~Marek
Sedan 1.9 TDI 75KM 55kW
Ceny są różne,generalnie drogo jak za auto z pierwszej połowy lat dziewięćdziesiątych,ale to mówi samo za siebie,Passat B4 jest niezniszczalny.
~MaRDuK_
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Za male pieniądze można dostać solidne autko. Nalezy uważać, ponieważ nie ma już takich aut z przebiegiem poniżej 300 tyś (nie kręcony).
~ania7701
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Wydaje mi się,że auto jak na swój wiek i wygląd jest stosunkowo drogie,ale to VW,wiec wszystko jest jasne,za markę się płaci..
Dziennik kosztów dla Volkswagen Passat B4 Sedan
5,5
13,9
~kili27
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
jakość nie zachwyca co do wysokiej ceny!! nie jest tak dobrze jak się pisze!! wnet sprzedam to autko i z chęcią wrócę do alfy!!
Volkswagen Passat B4 Sedan