Lista ocen Audi 80 B4 (542) - Silnik

Na liście zabraknie 521 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~bodzio4ever
Cabrio 2.3 E 133KM 98kW
hmm posiadam lpg i jak każdy 2.3 na mechanicznym wtrysku albo-albo albo nie wkładać gazu bo potem na benzynie będzie problem z wskakiwaniem na obroty albo cieszyć się jazdą tylko na lpg..w moim przypadku nie narzekam
Dodane 14 lat temu
~PCO
Sedan 2.0 90KM 66kW
Silnik sprawuje się bardzo dobrze. Spokojnie wytrzymuje przebiegi rzędu 500 0000 - 600 000 bez żadnego remontu. Doskonale radzi sobie z zasilaniem LPG. Zrobiłem 120 000 z zagazowanym silnikiem bez najmniejszego problemu.
Dodane 14 lat temu
~jarzab28@wp.pl
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik pracuje bez zarzutów cicho i równo bez żadnych niespodzianek .Nie było jeszcze takiego dnia żeby nie odpalił z powodu jakiejś usterki . Raz mi tylko nie odpalił z powodu zapchanego filtra paliwa .Moje niedopatrzenie.
Dodane 15 lat temu
~Abak
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
Po prostu kocham odgłos niemieckiego ropniaka. zawsze zapala, nic nie zakopci... Poprzednia audica miała LPG, może miałem pecha ale moja osiemdziesiątka nie lubiła gazu, zawsze coś nie tak, ten trochę słabszy ale niezawodny
Dodane 15 lat temu
~wojtek
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
silnik jak na audika przystało cichy dynamiczny jak na ropniaka i przebieg 300tys km to ooczątek jego życia,Powiem tak to już 16 audi w domu i nie ma nic lepszego do codziennego uzytk!!!!AUDI i jeszcze raz AUDI!!!!!!!!!
Dodane 17 lat temu
~www.slu3@interia.pl
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik jest wręcz znakomity porównując elastyczność mojego Audi 1.9 TDI 90KM z kolegi Mercedesem 124 2.5 TD 115 KM mercedes nie ma szans w przyśpieszaniu dopiero pzy 160 km/h silnik mercedasa jest elastyczniejszy.
Dodane 18 lat temu
~August Horch
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Całkiem dobrze sobie radzi. Nie jest to mistrz przyspieszenia ale na autostradzie to potwór. Chwila nie uwagi i 160 na budziku. V max nie znam ale przy tych 160 mam sporą rezerwe z czterema osobami na pokładzie
Dodane 18 lat temu
~Lukasz
Avant 2.8 E 174KM 128kW
2.8 V6 i tylko 174KM, minimalnie ponizej 8 s do setki - nie jest zle rewelacji nie ma. Silnik powinien miec 200KM. Pomimo tego samochod dobrze przyspiesza bez potrzeby redukcji biegow i jest bardzo szybki 220-230km/h
~RADZIK
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Naprawde jestem bardzo zadowolony z silnika. W porównaniu do wiekszosci modeli innej marki audi zasluguje na 5 gwiazdek. Byc moze akurat wtrafil mi sie dobrym stanie silnik jednak zawsze uwazalem ze audi jest perfekcyjne.. :-)
~Stawek
Avant 2.0 E 115KM 85kW
Bardzo elestyczny, nawet przy niskich obrotach (prawie jak diesel) i to powoduje, że można nim jeździć ekonomicznie. Wcześniej miałem silnik 2.3l i to był najlepszy model - bardzo ekonomiczny i zrywny, ale niestety ukradli :(