Lista ocen Audi Q7 II SUV 3.0 TDI 218KM 160kW 2015-2018 (13) - Ergonomia

Na liście zabraknie 4 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~j
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
Tu będę nie do końca obiektywny. Bo jeżdżę głównie Audi od dawna. Ale pamietam kiedy przesiadłem się z BMW 5 do Audi A5 odrazu poczułem ze wszystko jest lepiej i na swoim miejscu. W Q7 jest idealnie. Dodatkowo sterowanie głosowe działa naprawdę nieźle i często z niego korzystam. Reszta jest pod ręką i tam gdzie powinna być. Duży szacun dla Audi za badania ergonomii. Nawet GLE którym jeździłem przez miesiąc nie miał tak dobrej ergonomii,...
~Piotr 33 Lca
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
W podstawowej wersji navi z touchpadem i rozpoznawaniem pisma odrecznego-jakie to jest wygodne. Fotele podstawowe wygodne w poprzedniku miałem komfortowe i wentylowane i pompowane a i tak na tych lepiej.Brakuje wentylacji foteli ale to można odmówić
Dodane 9 lat temu
~MojeQ7
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
cięzko wszystkiego sie nauczyć, lubie systemy AUDI, juz kiedyś uzywałem i jestem bardzo zadowolony, tylko jest tego tak dużo, że czasem nie wiem gdzie szukac pewnej opcji/ustawienia
~grzegorz_g
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
Wszystko w zasiegu reki, intuicyjne, świetne spasowanie i materiały wysokiej jakości. Bardzo cieszyła mnie kierownica ze spłaszczonym wieńcem.
Dodane 10 miesięcy temu
~Bartek
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
W samochodzie symbioza - KIEROWCA - AUTO jest czymś naturalnym, czego nie można powiedzieć XC90 - zwyczajnie ergonomia mnie tam denerowowała.
~sharan_Q7
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
Chyba jedyna wada w stosunku do sharana to brak schowków, i słabsza widoczność.
~Rob
SUV 3.0 TDI 218KM 160kW
Wszystko na miejscu łatwe do obsługi
Dodane 7 lat temu

Usterki Audi Q7 II