Lista ocen Citroen C3 I Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW 2003-2010 (87)

~piozma
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Ogólnie autko super , szczególnie do codziennej eksploatacji , spalanie na poziomie małego motocykla , czego chcieć więcej ?
Dodane 19 lat temu
~citromen
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
silnik zwą taksówkowym , prosty niewyżyłowany , bezproblemowy w eksploatacji - potwierdzam przejechałem na nim ok 130000 km xarą kombi - służbowo ;-) i był ok , wystarczy do normalnej jazdy (Silnik)
Dodane 20 lat temu
4,2
~Zina&Shogun
jak wziąć naprawdę każdy szczegół pod uwagę to 4 jest wysoką oceną
3,8
~Jarek (Pomorze)
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Samochód wybraliśmy ze względu na wyróżniający się design oraz zupełnie przyzwoity bagażnik. Zarabia na siebie i wozi nas na wakacje. Trochę mały dla czteroosobowej rodziny ale na razie wystarcza.
Dodane 20 lat temu
3,6
~Wiezet
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Myślę, że w C3 od czasu do czasu odezwą się jakieś drobiazgi, ale przypuszczam - takie jest moje wrażenie - że główne mechanizmy okażą się niezawodne i obejdzie się bez przykrych niespodzianek.
~niebieski
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Jak każde auto ma jakieś niedociągnięcia ale sumując "+" i "-" to warto kupić tylko cena przeraża. Porównując w 2003 roku auta z silnikiem benzynowym i dieslem to za silnik diesla trzeba dopłacić w salonie 10 000 zł, troche duzo ale jesli troche jeździsz to potem na stacji paliw widać róznice.
Dodane 18 lat temu
2,8
~SayNoToCitroen
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Wyglada ladnie i jezdzi sie nim przyjamnie, pod warunkiem ze sie wlasnie nie popsul. W zwiazku z tym, ze nie spelnia podstawowego stawianego przed nim zadania - wszak jest to srodek lokomocji, a nie poligon doswiadczalny dla serwisantow, daje 1
4,8
~creator@krypton.pl
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, pomimo piszczących hamulców i awarii zamka. Cieszę się że w salonie Skody opryskliwość sprzedawcy odstraszyła mnie od Fabi kombi. Chyba jestem mu wdzięczny :) Kusił mnie jeszcze Yaris, ale z uwagi na to iż nie należę do ludzi wielkości przeciętnego japończyka wybrałem salon zamiast ładnego przedpokoju.
4,2
~Andrzej
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Całkiem niezłe autko dla 2 dorosłych osób. Jeśli trzeba jechać z większym obciążeniem trzeba uważać na nierówności w drodze.
Dziennik kosztów dla Citroen C3 I Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
8,7
3,9
~Magda
Hatchback 1.4 i 16V 90KM 66kW
Nabyłam go 2 tyg temu z salonu . C3 1.4 za cenę coś koło 54.000 ale po upuście wyniosło 42.200 zł. Szukałam auta dla siebie - dla kobiety i według mnie dobrze wybrałam. Już auto ma przejechane ponad 1500 km chociaż ma 2 tygodnie (za sprawą wyjazdu na Mazury) i narazie jest ok.
Dodane 19 lat temu
Citroen C3 I Hatchback