Lista ocen Citroen Jumper I 2.8 HDi 128KM 94kW 1999-2006 (9) - Bezawaryjność (poważne usterki)

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Paweł
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
Mój był sprowadzony lekko uderzony i wszystkie problemy miały związek z tamtą kolizją- po kolei szło wszystko, co było od strony uderzenia- alternator, sprężarka od klimy i chłodnica. Z tego powodu wymieniłem rozrząd wcześniej, bo też był z tej strony, z której został uderzony, a tylko tego jeszcze nie wymieniłem). Poza tym bez problemów, więc myślę że gdyby nie tamta kolizja, byłoby bez poważnych usterek.
Dodane 17 lat temu
~AsaEl
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
Zawieszenie... nad tym citroen powinien popracowac, przez około 2 lata woziłem autem lekkie ładunki max 150 kg, tak do konca nie wiadomo dlaczego popekała blacha drzwi w okolicch zamka i tylne słupki mozliwe ze przez to ze niezaładowany samochod jest z tyłu dosyc twardy, Kolejny Problem z gniazdami gdzie wchodzą przednie sprężyny, pękają i trzeba wstawiac wzmocnienia albo pospawać
Dodane 19 lat temu
~Mr_Mar
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
Eksploatuję Jumpery od kilku lat. W poprzedniej firmie widziałem różnych kierowców i od sposobu ich eksploatacji stan aut był różny. Zdarzały się przypadki, że kierowca zatarł silnik. Natomiast mi się nigdy nie zdarzył przypadek, żeby auto stanęło na trasie.
Dodane 15 lat temu
~601404420
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
hmm, nigdy mnie nie zawiodl wiec dam ocene max!!! ale jest jedno ale, zarowki H7 spalaja sie co okolo miesiac cena jest spora!!
Dodane 17 lat temu
~wiesiolekpk@wp.pl
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
wycieki paliwa, wycieki oleju ciezkie do skutecznego usuniecia
Dodane 22 lat temu
~ag
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
no w miare nowe, jeszcze by brakowalo zeby sie psulo
Dodane 16 lat temu
~byczek
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
Na trasie jeszcze sie nigdy niezepsuł.
Dodane 19 lat temu
~Grzegorz
Nie mam uwag.
Dodane 15 lat temu
~bkopka@tnp.pl;Bartek
Furgon 2.8 HDi 128KM 94kW
Zbyt młode auto na usterki
Dodane 20 lat temu