Lista ocen Fiat Cinquecento 0.9 i.e. S 39KM 29kW 1991-1998 (161) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 200 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Speeder
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
ciągłe drobne usterki: przecieki z wlewu zbiornika paliwa, smród z ciepłego ogrzewania (jakby się coś tliło), blacha bardzo delikatna, oprzesz się o niego i już masz wgniecenie
~Szymek
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Samochód wymaga ciągłej kontroli. Szczęście że samemu można większość usunąć (wymiana amortyzatorów, tłumika, serwa, hamulce, wymiana oleju, filtrów, świec...)
~opel6@kki.net.pl
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
ja mam 103 tys.km i naprawde niewiele sie dzieje.Trzeba uwazac na linke od recznego(czesto sie zaciera i zamarza),gumki na wahaczach z tylu tez niewiele wytrzymuja
Dodane 25 lat temu
~Motorbreath
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Wszelkich pierdół było tak dużo że już szczerze mówiąc nie pamiętam.Praktycznie nie było tygodnia żeby coś nie padło.Myślę że to mówi samo za siebie.
Dodane 11 lat temu
~Michal
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Samochod ma swoje lata, czasem cos trzeba naprawic lub wymienic- jest to zupelnie naturalne. Nie narzekam na szczegolna awaryjnosc mojego egzemplarza.
Dodane 17 lat temu
~Rafał
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Psuje się wiele drobnych rzeczy dobrze mieć dobrego i niezbyt drogiego mechanika w pobliżu miejsca zamieszkania wtedy nie ma tragedii.
Dodane 18 lat temu
~Piotr
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Jedyny problem to pasek altka. Trzy razy już mi się zerwał muszę znaleść przyczynę;-) No i cuś zaczęła pocić się uszczelka z pod pokrywy klawiatury.
Dodane 18 lat temu
~uciu0@poczta.onet.pl
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Ani razu mnie nie zawiódł. Drobiazgi takie jak włącznik świateł (dwa razy go wymieniałem), awaryjne gdzieś połknęło i inne mało znaczące duperelki...
Dodane 19 lat temu
~karolka
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Często jakies pierdołki sie psują :( niestety. a to wycieraczka, a to kierunkowzkach i inne, ale na szczescie nie są to powazne sprawy..
~White shark
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
chociaz czesto cos wyskoczy to cieszy (mnie) fakt ze sa to jakies pierdulki ,,, coz to jest fiat a jakosc tej marki jest malo zadowalajaca