Oceny Honda Civic VI Hatchback 1.6 i 116KM 85kW 1995-2001

Najnowsze oceny Honda Civic VI Hatchback 1.6 i 116KM 85kW 1995-2001

2,6
~Rafal
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
No niestety, ale moj egzemplarz to calkowite zaprzeczenie bezawaryjnosci Hond, ale to tylko i wylącznie z jednego powodu. Kupiłem auto od gówniarza, który po pierwsze wyżywał sie na samochodzie, po drugie zrobił mu tuning. Auto kupiłem za grosze z zamiarem doprowadzenia go do porządku, przedewszystkim ściągnieciem tych wszystkich plastikowych bzdetów na nadwoziu...sprzedałem go na czesci kilka dni temu, straciłem nie wiele, około 700 zł. Mój...
Dodane 19 lat temu
4,2
~NOname
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
Jezdze nia od 6 lat i przejechalem 150000km, wszystko ok, poza tym dosc glosny silnik , po 115KM mozna by sie spodziewac znacznie wiecej:(. Mogl byc lepszy, ale na zadnego golfa czy czegos takiego w zyciu bym sie nie zamienil.
Dodane 19 lat temu
4,4
~Obiektyw
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
Trwałość poszczególnych podzespołów rewelacyjna, co w rezultacie wpływa na niski koszt eksploatacji. Auto nieduże, ale pojemne, wygodne i dynamiczne. Znakomite właściwości trakcyjne, co można docenić, gdy jeździ się dużo w różnych warunkach.
Dodane 20 lat temu
4,4
~probe
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
jak na moje wymagania i styl jazdy samochodzik świetny; sylwetka starzeje się bardzo powoli (nadal patrzę na niego z przyjemnością podczas gdy nowy civic 5d czy nawet corolka´02 już mi się opatrzyły) niestety ta konkretna wersja jest słabiutko wyposażona, dlatego w najbliższym czasie planuję go zmienić, chciałbym na kolejną hondę
Dodane 21 lat temu
4,2
~nonentity
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
dalbym 4,5 ,biorac pod uwage i rzetelna ocene cech istotnch a nie jak "fachowcy" pewnych gazet moto dla ktorych 20 l bagaznika jest wiecej wart niz 2 s w elastycznosci hehe to w tym roczniku i tej klasie znajac inne samochody niema chyba konkurenta
Dodane 22 lat temu
2,3
~n86
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
Dwa lata i dośc,pozbylem sie dziadostwa. Wnetrze jak to honda\'jakieś tam jest\',sinik-mozliwy,spalanie koszmar,karoseria-rdza\'normalka\',wyciszenie-brak,wyposazenie-honda-full,czyli goło i wesoło.
Dodane 13 lat temu
4,1
~Arek
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
To moja druga taka Honda więc o czymś to świadczy. Pierwszą odkupił ode mnie mój ojciec więc wszystko w rodzinie. Wdzięczne auto. Polecam.
Dodane 15 lat temu
4,9
~kot0@onet.eu (mr.mial)
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
Całokształt auta prezentuje się doskonale, nic dodać nic ująć.
Dodane 16 lat temu
4,5
~kalorcia
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
Rodzina sugeruje wymienić nastolatka na nowszy model, ale po co, skoro po tylu latach spisuje się wciąż znakomicie. Zaczyna jedynie rdzewieć przy tylnych błotnikach
Dodane 16 lat temu
4,3
~LeeMaster
Hatchback 1.6 i 116KM 85kW
Wszystkie wady są po prostu niczym w porównaniu do zalet.
Dodane 18 lat temu
Honda Civic VI Hatchback