Lista ocen Peugeot Boxer II Furgon (20) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 21 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ŁukaszŁódź
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Przestrzeń dla kierowcy wystarczająca, moze troche za mało nad głować przez pułeczke o którą lubiłem sie walnąc na poczatku przygody z boxerem, pewnie przez pneumatyczny fotel który sie podnosił ze mną. Pasażer ma juz troche gorzej,ławeczka malo wyprofilowana(pewnie zeby słuzyla za łóżko na postoju) i za krótka, podróż wygodna tylko na krótkich dystansach. Ale w busach przewaznie jest tylko kierowca a on ma wygodnie wiec sie nie czepiam :-p
Dodane 13 lat temu
~Tomek
Furgon 3.0 HDi 157KM 115kW
Fotel kierowcy pozwala dobrac idelana pozycje. Nawet po dlugiej trasie mozna wysiasc bez bolu plecow czy nog. Przeszkadzac moze jedynie dosc dlugi kluczyk ktory lubi sie wbijac w udo/kolano. Kanapa pasazera (2-osobowa) jest zbyt pionowa i niestety nie ma mozliwosc regulacji kata pochylenia oparcia. Na dluzszej trasie porazka).
Dodane 15 lat temu
~Andreas
Furgon 2.2 HDi 100KM 74kW
U mnie fotel kierowcy jak w TIR e z pełną regulacją, jak i podłokietnik, oraz regulacja kierownicy w pionie, także nie ma problemy ze znalezieniem sobie wygodnej pozycji. Kanapa jak w każdym dostawczaku bez regulacji, to i wygód tam nie znajdziemy.
Dodane 11 lat temu
~boleslaw-tymoczko@wp.pl
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
W sumie jest ok. choc brakuje regulacji kierownicy w poziomie. Fotel wygodny. Robie trasy po 1000 km dziennie i nie narzekam. Pasazera nie oceniam poniewaz rzadko tam siedze ale nie jest najgorzej.
~kawaija@o2.pl
Furgon 2.2 HDi 100KM 74kW
JEST DOBRZE ALE POWINNI SIĘ ZASTANOWIĆ CZY USTAWIAĆ MAKSYMALNIE FOTEL DO KIEROWNICY CZY TEŻ KIEROWNICA DO FOTELA, BO PÓŁ NA PÓŁ NIE WSZYSTKICH ZADOWALA (ZA MAŁA REGULACJA)
Dodane 22 lat temu
~piter
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Auto jest bardzo przestronne w środku, aczkolwiek przydałoby się parę cm więcej na nogi dla kierowcy. Mam 192 i parę cm nad kolanami by się przydało.
~Mariusz
Furgon 3.0 HDi 157KM 115kW
Na pewno dużo lepiej niż w iveco. Siedzenie dość wygodne a nie jestem małą osobą (110kg). Spokojnie można 12h przesiedzieć.
Dodane 10 lat temu
~Tomasz Kowalski
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
mam 185 wzrostu,nie daje rady docisnąć sprzęgła,fotel jest zbyt wysoko,ogólnie deska zajmuje ogromną przestrzeń w kabinie...
Dodane 11 lat temu
~Łukasz Łódź
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Kierowca ma wygodnie(pneumatyczny fotel), podłokietnik dość mały ale wystarcza. Pasażerów nie wożę ale siedziska wyglądaja ok.
Dodane 14 lat temu
~krolmaciej@gmail.com
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
fotel kierowcy - za mała możliwość odynięcia do tyłu, kanapa pasażera - pionowe oparcie, prawie nie da się jechać w dłuższą trasę
Peugeot Boxer II Furgon