Lista ocen Subaru Impreza II Kombi (28)

4,6
~Piotr
Kombi 1.5 i 105KM 77kW
Praktyczne i przyjemne w prowadzeniu. Jedno z bardziej niedocenionych samochodów w cenie do 15000zł. Pięknie brzmiący i kręcący się wysoko boxer pod maską, stały napęd na cztery koła i satysfakcjonująco dobrze wykonane przyrządy sprawiają że jazda tym samochodem to przyjemność. Bardzo dobrze zaprojektowane (jednocześnie trzymające auto przyklejone do drogi i nie tak skomplikowane jak u niemieckiej konkurencji) zawieszenie daje poczucie...
Dodane 3 lata temu
4,5
~Paweu
Kombi 2.0 i 16V 160KM 118kW
Samochód jest trwały, oryginalny, wyraźnie brzmi, jeździ dość szybko, a do tego bez problemu mknie przez śnieg sięgający kolan. Nie obciąży przy tym domowego budżetu aż tak, jak niektórzy sądzą. Prawie idealnie. Z tym że sprawdzi sie w rodzinie max 4-osobowej (2+2), a i tak może okazać się trochę ciasno. Generalnie mogę polecić auto i nadal spać w nocy. Jest Subaru - jest Impreza! ;)
4,9
~Andrzej
Kombi 2.0 i 16V 125KM 92kW
Silnik bokser 2.0 125 KM radzi sobie nieźle z lekką konstrukcją auta.W niektórych sytuacjach na drodze (wyprzedzanie)przydało by się ze min 30 kucyków więcej, jednak kręcąc wysoko silnik można jeżdzić całkiem dynamicznie.Silnik płynnie i ochoczo wkręca się na obroty przy tym wydaje NAJPIĘKNIEJSZY ODGŁOS na świecie (myślę że każdy gdzieś na ulicy słyszał przemykającą IMPREZĘ :)Dodatkowy atut boksera to niskie położenie środka ciężkości co ma...
Dodane 15 lat temu
4,9
~wbprus2@op.pl
Kombi 2.5 AWD 300KM 221kW
PATRZ cONSUMER rEPORTS! mOJA OCENA MIMO,IZ BARDZO TECHNICZNA &PRAGMATYCZNA BYLABY JEDNAK SUBIEKTYWNA! ALE DZIESIATKI MILIONOW WLASCICIELI SAMODOW ktorzy opiniuja w CR- MOWI = ZE TO NAJLEPSZY i Najbezpieczniejszy SAMOCHOD SWIATA TEJ KATEGORII,TEJ NAJLEPSZEJ LOTNICZEJ JAKOSCI,w tej cenie (ca 18K$)
Dodane 16 lat temu
3,1
~Cezor
Kombi 2.0 i 16V 125KM 92kW
Jeśli masz w głowie zakup 15 letniego Subaru, przygotuj drugie tyle na serwis pozakupowy. Silnik jest jedną z mniej awaryjnych jednostek, jednak blachą to dramat w tym aucie.
4,1
~Eryk
Kombi 2.0 i 16V WRX 225KM 165kW
Auto niezawodne, na ktorym mozna polegac caly rok. Trzeba o ten samochod jednak dbac, poniewaz elementy takie jak turbo nie moga byc zaniedbywane. Wymiana oleju co 4-5k km pomaga w przedluzeniu zywotnosci auta.
Dodane 20 lat temu
4,6
~Kamil
Kombi 1.5 i 105KM 77kW
Auto sprawuje się doskonale brak poważnych awarii. Jedynym mankamentem jest trochę za wysokie spalanie jak na silnik 1.5 Plusem jest automatyczna skrzynia biegów i 3 tryby pracy skrzyni. Dla mnie to połączenie cech auta terenowego i osobówki
Dodane 10 lat temu
4,2
~Bartosz
Kombi 2.0 i 16V 125KM 92kW
Bezawaryjny samochód ze słabiutką blachą. Prowadzi się świetnie, mimo iż pierwsze modele nie miały stabilizatora z tyłu :) Napęd daje dużo pewności siebie.
Dodane ponad rok temu
4,4
~Hrebenne
Kombi 2.0 i 16V 160KM 118kW
Dałabym 4,5. Bardzo przyjemna jazda, a wygląd auta zachwyca mnie codziennie. Auto bardzo dobrze dopasowane do moich potrzeb- poruszanie się po mieście oraz wypady poza nie. W podróży na drugi koniec Polski dobrze się sprawowała. Obawiałam się, ze po 5 latach w legacy odczuje spadek komfortu po przesiadce do imprezy. W praktyce okazała się bardzo porównywalna. Póki co przejechałam 2 tys. km
4,5
~kadacze
Kombi 2.0 i 16V 125KM 92kW
Doskonały jako drugie auto i małe przebiegi. Jako pierwszy i przy większych przebiegach, koszty paliwa dają w kość. Odwdzięcza się jednak zerowymi kosztami serwisowania
Dodane 13 lat temu
Subaru Impreza II Kombi