Lista ocen Volkswagen Jetta VI Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW 2014-2017 (6) - Silnik

Na liście zabraknie 3 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Fryderyk B.
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
150 KM, poprawiony silniczek z paskiem rozrządu, nie wziął kropli oleju przez 13500 km. Jestem ze "starej" szkoły, więc - trzeba, czy nie - wymieniłem olej po 1500 km i na pewno będe wymieniał co 15000 km, a nie "wg wskazań komputera". Przyspieszenie znakomite, wyprzedzanie bezproblemowe, na razie ocena 5.
Dodane 8 lat temu
~Ianek
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Silnik elastyczny, dysponujący wystarczającym zapasem mocy i momentu obrotowego. Niewielkie spalanie, przy spokojnej jeździe. Pozwala również na bezpieczne wyprzedzanie. Co do trwałości wypowiem się po przejechaniu kolejnych tysięcy km.
Dodane 7 lat temu
~Przemo
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Szczerze byłem sceptycznie nastawiony do silników TSi przez ogólne opinie. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony dynamiką silnika i spalaniem. Podczas jazdy odnoszę wrażenie jak by pod maską była o wiele większa jednostka napędowa.
Dodane 8 lat temu
~Ole-ole
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Motor bardzo cichy, wysoka kultura pracy. Elastyczność na bardzo dobrym poziomie. Nawet przy prędkościach autostradowych w kabinie można swobodnie rozmawiać.
Dodane 4 lata temu
~Wojciech
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Oczywiście zawsze chciałoby się więcej ale 150km spokojnie wystarczy do codziennej jazdy. Przy tej mocy samochód bardzo ekonomiczny.
Dodane ponad rok temu
~Daro999
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Silnik bardzo dynamiczny, mało pali przy odpowiedniej jeździe, nie bierze oleju.
Dodane 5 lat temu
Volkswagen Jetta VI Sedan Facelifting