Oceny Volkswagen Polo II Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW 1987-1994

Najnowsze oceny Volkswagen Polo II Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW 1987-1994

3,2
~Reginald911
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
był to mój pierwszy samochód po zdaniu prawa jazdy i jak na pierwszy samochód polecam nie jednej osoby ktora chce sie nauczyć jeździć nie bojąc sie o zniszczenie samochodu(części zamienne można kupić dosłownie za grosze w razie wypadku i tak nie ma duzej straty) w swoim egzemplarzu miałem dwa silniki pierwotnie był to 1.0(40km) który zbytnio nie oszałamiał osiągami ale w pełni wystarczał do sprawnego poruszania sie w mieście,zamieniłem go na...
Dodane 13 lat temu
4,5
~Łukasz
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Serdecznie polecam ten samochód osobom, które szukają niedrogiego, niezawodnego i w miare ekonomicznego autka. Być może miałem szczęście, ponieważ kupiłem ten samochód rok temu od osoby, która zajmuje się sprowadzaniem tzw. "złomów" z zachodu i auto nigdy wcześniej nie było eksploatowane na polskich drogach. Przez rok eksploatacji nigdy mnie nie zawiodło i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolony. Oczywiście jest kilka minusów, o których...
3,9
~Tomasz
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Bardzo dobry samochód, bezawaryjny, niski koszt utrzymania, bardzo przyjemnie jeździ się nim po mieście. Ze względu na małą moc i bardzo miękkie zawieszenie, dłuższe trasy bywają męczące. Zupełnie inny (pozytywnie) niż kilkuletnie/nowe samochody.
Dodane 6 lat temu
4,2
~Grzesiek 0_o
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
dobry silnik w dobre milej dla oka budzie;) godne uwagi silniki 55KM wzwyz:) 1.0 to mala porazka. Uzytkownicy narzekaja na rdze w moim modelu tego sie nie dopatrzy, ani na klapie czy tez na przednim pasie...nie wiem moze dla tego ze te autko nie bylo nigdy \"bite\"??!!
Dodane 16 lat temu
3,9
~adamczerski@wp.pl
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
To moja 2 nota po sprzedaży auta. Mile go wspominam jako naprawdę niezawodne auto dające wbrew pozorom sporo frajdy z jazdy. Jednak z czasem i komfort zaczął dla mnie odgrywać ważną rolę... a polo było pod tym względem nie do zaakceptowania.
Dodane 17 lat temu
4,4
~luki88
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Vw Polo jest bardzo dobrym samochodzikiem. Mało pali, jest bezawaryjne(jeśli się o nie dba) jest samochodem dynamicznym, przestronnym oraz dobrze wykończonym. Jest ono świetną alternatywą dla fiata cc/sc, opla corsy a, renault clio (to starsze) forda fiesty czy nawet golfa 2. Gdybym miał możliwość to bymje jeszcze raz kupoił.
Dodane 17 lat temu
~ralph03@o2.pl
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Ralph klubowicz Polo Klub Polska: Mimo swojego wieku auto w bardzo dobrej kondycji. Lakier blyszczy jak nowy. Nie bylem przekonany do tego samochodu, podchodzilem sceptycznie szczegolnie do wygladu [pseudo kombi]. Wiele lat temu powiedzialem sobie, ze nigdy nie kupie Polowki pseudokombi. Mialo byc Clio, padlo na Polo i nie chce sie z nim rozstac ;) Wioząc meble docenilem wersje pseudo kombi oraz skladane fotele 50/50, co jest rarytasem :D
Dodane 18 lat temu
4,2
~RoN
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Jest dobrze,niestety. Nie przepadam za tym samochodem, Drewnialdo-to jest najłagodniejsze określenie jakim go obdarzam. Golas-wyposażenie szczątkowe jak w 126P.Ale nezawodności mu nie można odmówić. I to mimo modelu "składak" w dodatku bitego przodem.
Dodane 18 lat temu
4,5
~Klubowicz PoloKlubPolska - Kamien
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Biorac pod uwage nie liczne wady ttego auta to jest to naprawde super autko. w sam raz na pierwszy samochod mlodego czlowieka. Polecam wszystkim i zapraszam nowych własicieli na www.vwpolo-klub.pl Gdzie znajdziecie wszystko co chcecie wiedziec o swoich pociechach.
3,5
~krechatg@interia.pl
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Autko jest solidne i bezawaryjne jednak niema swego uroku i niczym niezaskakuje.Drazni slabe wyposazenie(brak nawet zegarka a obrotomierz to juz luksus!!!) i nieciekawy wyglad zewnwtrzny oraz nudne wnetrze. Bardzo dobra propozycja dla malo wymagajacych co nielubia majsterkowac przy aucie. Poprostu nudny,bezawaryjny przecietniak.
Volkswagen Polo II Hatchback