Lista ocen Audi A6 C4 (290)

4,9
~Ryszard prycho@wp.pl
Avant 2.5 TDI 140KM 103kW
jak dotąd - najlepsze me auto po fiatach, fordach,. skodach i mercu.. moj mechanik od merca (z ASO Kr) - sam przeszedl z merca na audi - to o czyms swiadczy!
Dodane 18 lat temu
3,9
~Przemek83
Avant 2.0 16V 140KM 103kW
Wydaje mi się, że silnik 2.6 V6 + LPG zużywa podobne ilości gazu a przyspieszenie jest nieporównywalne. Chętnie bym kupił lub się zamienił na auto z większym silnikiem.
Dodane 16 lat temu
~slawko84
Avant 2.6 V6 quattro 150KM 110kW
Najlepsze auto z jakim się spotkałem jako mechanik. Bezawaryjne, wygodne , ciche i bezpieczne. Na dodatek bez rdzy i z mega napędem Quattro. Bardzo dużo egzemplarzy powypadkowych i z przebiegami ponad 1mln km TAK 1.000.000 km. Dobre sztuki bardzo drogie. ok 15-25 tyś zł to min za dobre auto. Ale warto
Dodane 8 lat temu
3,3
~djeremi
Sedan 2.0 115KM 85kW
Tak jak już opisałem trafiłem na felerny model, radzę nie kupować a6 za cenę poniżej 6000 zł i sprawdzajcie wszystko jeśli chcecie mieć takie auto, zazwyczaj są one mocno zajeżdżone a z zewnątrz tego nie widać.
Dodane 14 lat temu
4,6
~Dziki
Sedan 2.6 V6 quattro 150KM 110kW
Doskonały samochód w pancernej technologii takich aut już nie ma. Duży wygodny rodzinny i bezpieczny samochód. Ma w sobie coś i mimo 20 lat wygląda dobrze. Zadbany egzemplarz warty jest nawet 15 tyś i więcej bo to jest auto na lata przeżyje nie jedno nowe za 50tyś.
Dodane 11 lat temu
4,4
~ttalbierz
Avant 2.5 TDI 140KM 103kW
Jak każy samochód ma kilka wad ale zalet z pewnością więcej
Dodane 20 lat temu
~Łukasz
Avant 2.5 TDI 140KM 103kW
Bardzo udane auto. Potrzebowałem dużego wygodnego niezawodnego kombi z mocnym dieslem i myślę że to auto takie właśnie jest.
Dodane 18 lat temu
4,4
~goncik
Avant 2.5 TDI quattro 140KM 103kW
Bardziej odpowiednia ocena była 4,5, ale trzeba było zaokrąglić. Elastyczność silnika to bardzo duża zaleta, dość duży moment obrotowy daje możliwość dobrych przyspieszeń na wyższych biegach. Zdarza mi się, że czasem zapala jakby ciężko mu zapalić (prawie 2 sekundy \"heta\" zanim zapali) jednak większość razy praktycznie od razu, jak za dotknięciem. (Silnik)
Dodane 16 lat temu
~Paweł
Sedan 2.5 TDI 115KM 85kW
Solidny, pancerny, komfortowy, niezawodny, elegancki, nie do zdarcia klasyk. Ma już 21 lat i ani grama korozji, silnik suchuteńki, wnętrze
Dodane 9 lat temu
4,7
~AK
Avant 2.8 V6 quattro 174KM 128kW
Klasa sama w sobie. Może niepozorny, ale bardzo dobry samochód rodzinny.
Dodane 15 lat temu