Lista ocen BMW Seria 5 E39 Sedan (186) - Ergonomia

Na liście zabraknie 363 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~rico
Sedan 2.5 523i 170KM 125kW
spalanie na gazie nie jest najgorsze ,nie ma co sie rozpisywac, silnik 2,5 litra swoje musi lyknac ,ale cuda zaczynaja sie jak mamy ciezka noge, i wtedy wszelkie rubryki o spalaniu nie maja sensu heh 12-15 litrow na gazie przy umiarkowanej jezdzie nie jest najorsze, a pb ciagnie duzo szczegolnie na zimnym silniku
Dodane 12 lat temu
~Michał B.
Sedan 2.5 523i 170KM 125kW
W tym aucie kierowca jest najważniejszy. Wsiadasz i od razu czujesz się świetnie. Bardzo wygodne fotele (nie za twarde i nie za miękkie). Wszystkie przełączniki i regulacje są czytelne i w zasięgu ręki. Czytelne tablice zegarów z doskonałym podświetleniem (nie męczy oczu w nocy). Wygodne schowki (choć ich liczba nie jest zbyt duża).
Dodane 15 lat temu
~Marcin
Sedan 3.0 530d 193KM 142kW
To auto skrojone pod kierowcę. Wszystko na miejscu choć jak wszędzie można się przyczepić. szczegóły czasami drażnią np u mnie elektrycznie ustawiana kolumna kierownicy gałką która wg mnie łatwo można złamać lewą nogą , miejsce na kubek trochę zasłania sterowanie nawiewem, pozostałe wzorowo.
Dodane 8 lat temu
~moteq
Sedan 4.4 540i 282KM 207kW
Wszystko pod reka, fotele mozna bardzo szeroko regulowac...Byloby doskonale gdyby nie fabreyczne radio gdzie wswietla sie tylko nr utowu a nie czas. Drazni mnie tez przlacznie temperatury o 0.5 stopnia. Zeby z 18\'C zrobic 23 trzeba sie niezle nakilkac. Swietnie rozplanowane przyciski na kierwonicy
Dodane 15 lat temu
~Dominik P.
Sedan 3.0 530d 193KM 142kW
Jak każde bmw jest to samochód przede wszystkim dla kierowcy. Deska rozdzielcza wyprofilowana została tak, żeby to osoba za kierownicą miała wygodny dostęp do wszystkich przełączników. Dwa minusy to umiejscowienie uchwytów na kubki oraz tylko jedno gniazdo zapalniczki.
Dodane 7 lat temu
~skurabmw
Sedan 4.4 540i 282KM 207kW
W starych BMW przyciski od sterowania szybami były umiejscowione na tunelu środkowym ,a tu bmw niestety przeniosło je na drzwi przez co nie wygodnie się je obsługuje a także cały panel sterowania nie jest już zwrócony w strone kierowcy co jest dla mnie dużym minusem
Dodane 12 lat temu
~bmw
Sedan 2.8 528i 193KM 142kW
Jakość materiałów jest rewelacyjna. Dla porównaniu s60 3 lata młodsze chowa się przy bmw. Skóra przy przebiegu prawie 250 tyś jest w idealnym stanie, nic nie stuka nic nie trzeszczy. To jest jeszcze stara szkoła dopiero pózniej firmy motoryzacyjne zaczeły oszczedzac..na wszystkim
Dodane 13 lat temu
~realista
Sedan 2.0 520i 150KM 110kW
Tutaj 5+; BMW daje przyjemność z jazdy...nawet długiej. NIe ma co do tego wątpliwości. Szeroki wachlarz regulacji foteli, kierownicy - każdy znajdzie swoje ustawienie. Nawet moja dziewczyna, która mierzy 160 cm była zachwycona prowadzeniem i komfortem jaki panuje w autku.
Dodane 14 lat temu
~Krzysiek
Sedan 2.0 520i 150KM 110kW
Wszystko pod ręką-dosłownie, tempomat sterowany z kierownicy, radio też wszystko ok. W wersji bez multifunkcji nie ma zwykle czego klikać, także myśle że też ok. Możliwość regulacji foteli w kilku płaszczyznach, każdy znajdzie swoją pozycję za kierownicą
Dodane 2 lata temu
Dziennik kosztów dla BMW Seria 5 E39 Sedan
7,8
11,2
13,8
~marcar
Sedan 2.5 525i 192KM 141kW
Wchodzę do środka i z zamkniętymi oczami mogę wszystko odnależć. Nic nie skrzypi, nie trzeszczy na dołach, materiały bdb jakości. Wnętrze robi lepsze wrażenie niż w E60 gdzie jest za dużo plastiku i sporo wersji ze zwykłymi pokrętłami.
Dodane 8 lat temu
BMW Seria 5 E39 Sedan