Lista ocen Peugeot Boxer II Furgon (18) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 23 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ŁukaszŁódź
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Wenetylacja ok, szyby nie paruą i nie trzeba włanczac klimy w deszczu zeby pozbyc sie pary a to dla mnie duzo plus. W zime długo sie rozgrzewa i szybko stygnie wiec z ogrzewaniem nie ma szału ale zamontowałem webasto i teraz jest lux :-)
Dodane 13 lat temu
~Tomek
Furgon 3.0 HDi 157KM 115kW
Gdy zamontujemy pelna sciane grodziowa w srodku blyskawicznie robi sie cieplo lub zimno (wszystko w zaleznosci od ustawien na panelu sterowania). Klima bardzo wydajna, potrafi \"dobrze\" schlodzic powietrze.
Dodane 15 lat temu
~Łukasz Łódź
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Jak sie jedzie to spoko fajnie wydajnie dosc szybko daje ciepłe powietrze ale na postoju jest tylko letnie powietrze. z tego co wiem większosc nowych aut tak ma :/
Dodane 14 lat temu
~viking66@wp.pl
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
poprawili regulację ogrzewania ciepło-zimno teraz można w miarę to ustawić precyzyjnie . ogrzewanie wydajne , silnik w porównaniu do wersji 2.8 nagrzewa się momentalnie .
Dodane 18 lat temu
~dokler
Furgon 2.2 HDi 100KM 74kW
Zimą strasznie opornie się nagrzewa, na trasie ok, ale w mieście przy mrozach marznę w środku, a silnik jest niedogrzany. Klima działa bez zarzutu.
Dodane 12 lat temu
~Andreas
Furgon 2.2 HDi 100KM 74kW
Odparowywanie szyb jak dla mnie mogło by być efektywniejsze, i chyba szybciej powinien się nagrzewać w zimie. Klima OK.
Dodane 11 lat temu
~m.gnyp@interia.pl
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Nic dodac nic ujac choc przy duzych mrozach zbyt ciepło nie jest w kabinie (szwecja -30) ale to chyba u konkurencji podobnie
Dodane 14 lat temu
~boleslaw-tymoczko@wp.pl
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Ogrzewanie w zimie dziala dosc dobrze choc motor dosc dlugo sie nagrzewa. Wentylacja ok. Mam klime wiec upal nie jest straszny.
Dodane 16 lat temu
~boxerFAN
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
fabryczne ogrzewanie plus WEBASTO dzialaja perfekcyjnie, bardzo szybko sie nagrzewa i bardzo dobrze trzyma temperature
Dodane 17 lat temu
~janek
Furgon 2.2 HDi 100KM 74kW
zimą bylo drobne problemy po zapelaniu auta z ogrzewaniem, ale przy takiech mrozach to zrozumiale
Dodane 19 lat temu
Peugeot Boxer II Furgon