Lista ocen Volkswagen Golf V (221) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 255 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Jimbo
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Do 120 km/h jest przyzwoicie, powyżej już jest głośno. Do prędkości 80 km/h można swobodnie rozmawiać w kabinie.
Dodane 5 lat temu
~Yakuza
Hatchback 1.9 TDI 105KM 77kW
Jest to mój pierwszy diesel także ciężko stwierdzić. Ogólnie w środku nie słychać mocno silnika tak jak inni piszą.
Dodane 6 lat temu
~fifi93
Hatchback 1.9 TDI 105KM 77kW
Wyciszenie solidne nie słychać ze pod maska pracuje klekot prędkośći 100-120km/h cisza w kabinie mozna sie odpręzyć
Dodane 7 lat temu
~Wujek321456987
Hatchback 1.9 TDI 105KM 77kW
Wyciszenie kiepskie. Komora silnika dobrze natomiast pokonując duże odległości na autostradach powyżej 110 km/h robi się głośno
Dodane 10 lat temu
~Pulpet
Hatchback 1.9 TDI 4Motion 105KM 77kW
I to nie jest temat rzeka tylko rozległe jezioro. Przesiadając się z benzyniaka mam głośno lecz nagłośnienie robi swoje
Dodane 10 lat temu
~Panek
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Wyciszenie ma super, w samochodzie nie jest głośno, silnika prawie wcale nie słychać (wiadomo że jak się go ciśnie to słychać).
Dodane 11 lat temu
~Lubeka
Hatchback 1.4 80KM 59kW
Od nowości słyszalny \"świst\" a praktycznie pisk, pompy paliwowej - wg serwisu wszystko w normie (może piszczeć).
Dodane 13 lat temu
~Zbyszek
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Jak chodzi na wolnych obrotach, praktycznie nie słychać silnika, lecz przy wciśnięciu pedału gazu nieco go słychać.
Dodane 14 lat temu
~zadowolony
Hatchback 2.0 SDI 75KM 55kW
Nie wiem jak w nowym aucie, ale mój 7-letni ma już chyba troszkę zużyte uszczelki więc coś tam słyszę czego nie powinienem
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Golf V
5,9
9,0
8,8
~krzysztof@rychter.com
Hatchback 1.9 TDI 105KM 77kW
Jak na diesla nieźle. W porównaniu do passata nie tak bardzo. Ale porozmawiać i słuchać muzyki przy 140 km/h można spokojnie.
Dodane 16 lat temu