Lista ocen Audi A4 B6 (621)

3,4
~JamesBond
Avant 2.5 V6 TDI 163KM 120kW
Kolega zachwalal Audi - jak widze troche na wyrost. No ale cóż - jak sie czlowiek decyduje na niemieckiego rzępa ze sporym przebiegiem to trzeba sie z tym liczyc. Częsci drogie - nie mam tu na mysli tych zamiennikow robionych przez pana Heńka z Rembertowa
Dodane 17 lat temu
4,4
~nESu
Avant 2.5 V6 TDI 155KM 114kW
Bardzo równa praca. Silnika nie słychać podczas jazdy. Duży moment obrotowy, dostępny przy niskich obrotach silnika, to elastyczność i bezpieczeństwo podczas przyspieszania. Świetny, niezawodny silnik, przy przebiegu 250tyś. się dopiero dociera. (Silnik)
Dodane 13 lat temu
4,7
~Marek
Avant 1.9 TDI PD 101KM 74kW
samochod rodzinny o sylwetce i sercu sportowca.Wykonczeni w 100% lepsze jak przd dziesieciu laty.Tapicerka (w moim przypadku Alkantara) piekna,praktyczna i gustowna.Obszycia bardzo dokladne (chociaz to jeszcze nie tak jak w Porsche).Ze strony kierowcy - multifunkcjonalna kierownica-cos co ulatwia zycie. Krotko mowiac samochod na piatke.
Dodane 18 lat temu
3,9
~wojtek
Avant 2.5 V6 TDI 180KM 132kW
V6 pracuje przyjemnie dla ucha i zdecydowanie ciszej od 2,0 tdi (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,5
~Fevon
Avant 2.5 V6 TDI 180KM 132kW
Ogółem auto bardzo dobrze się prowadzi ładnie się zbiera quattro robi robotę. Wygodne w środku cisza jedynie nadkola mogłyby być lepiej wyciszone bo słychać mocno piasek z drogi. Na minus psująca się elektryka.
Dodane 5 lat temu
3,5
~Damian
Cabrio 2.4 V6 170KM 125kW
Jeździłem tym samochodem na co dzień przez dwa lata, lato czy zima - nie ma to najmniejszego znaczenia. Dach doskonale tłumi dźwięki z zewnątrz. Zimą bardzo szybko się nagrzewa. Nie ma różnicy pomiędzy "normalnym samochodem". Bardzo dużo mniejszych bądź większych usterek związanych z zawieszeniem/układem kierowniczym. Silnik pancerny - idealny pod lpg. Spalanie 11-14L przy skrzyni manualnej 6 biegowej. Ciekawa opcja jeżeli ktoś szuka...
Dodane 6 lat temu
2,7
~Świebodzice
Avant 2.0 20V 131KM 96kW
Auto jest pomyłką konstrukcyjną, awaria goni awarię czasami występują seriami albo równolegle ... obiegowe opinie o Audi to ściema
Dodane 11 lat temu
~AsN
Avant 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Dobre rozwiązanie dla osób szukających nieco ciekawszego kombi. Genialna ergonomia - w Audi wszystko jest 2 razy przemyślane. Poza tym mimo wieku auto nadal nie wygląda - w środku i na zewnątrz - staro.
Dodane 11 lat temu
3,5
~Michał
Sedan 2.0 20V 131KM 96kW
Całokształt całkiem ok, ale powyżej 250 tyś km zaczynają się problemy. Przy 180 kk zaczął brać olej (1L/1000km) przy 280 kk wymieniłem silnik, przy 290 kk wymiana sprzęgła i koła dwu-masowego (tutaj uwaga - mimo, że to benzyna posiada koło dwumasowe), podrapane plastiki to już standard - na szczęście da się kupić tanie zamienniki i dość łatwo je wymienić. Ogólnie koszt utrzymania dość niski do momentu aż nie trzeba wymieniać silnika itp......
Dodane 8 lat temu
3,4
~Michał
Sedan 2.0 20V 131KM 96kW
Miałem niefortunny silnik 2.0 ALT i bardzo zraził mnie do marki Audi. Nie rozumiem jak taka firma mogła tak popsuć silnik, co prawda przy mojej jeździe średnio auto paliło mi 10l/100km ale nadrabiało dolewanie oleju do silnika. Wygląd i komfort rewelka. Kupił bym te auto jeszcze raz ale z innym silnikiem. Odradzam 2.0 ALT!!!
Dodane 12 lat temu