Lista ocen Fiat Ducato III Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW 2007-2014 (18)

3,4
~Qba
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
Generalnie silnik w sam raz na miasto. Spalanie śmiesznie niskie, przyspieszenie jak na te warunki do wytrzymania. Szkoda tylko, że po załadowaniu wyraźnie brakuje mocy. Wydaje mi się, że pracuje nieco za nerwowo ale wszystko wynagradza niskie spalanie. (Silnik)
~wik999
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
To są moje pierwsze wrażenia po zakupie i przy niewielkim przebiegu.
Dodane 16 lat temu
~Ducato Stasio
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
Auto pakowne i gabarytowo sprytne. dość prosty układ zawieszenia i napęd nie czyni go tak drogim w serwisie co VW busy ale czasami jest dość chimeryczny zimą. Blacha niezła ale obtłuczenia trzeba szybko zabezpieczać, w miejscu puknięcia drzwiami pod marketem szybko robi się dziura.korozi, Proste wykończenie w środku to raczej plus ale odpadające plastiki doprowadzają nas do nerwicy. Do tego niestety głośne w środku. Dopiero po załadowaniu po...
Dodane 7 lat temu
2,8
~''szczęśliwy'' posiadacz tego cacka
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
CO DO HAŁASU JEŻELI KTOŚ PRZEWOZI MAŁE CIĘŻARY ODRADZAM DODATKOWE PIÓRO RESORA-NA NASZYCH DROGACH BARDZO SŁYCHAĆ ICH \'\'PRACE\'\' W KABINIE
3,4
~diabeł
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
Silnik mimo, że najsłabszy z całej gamy daje sobie radę, pali praktycznie tyle co osobówka. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
3,1
~załamany
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
przez cały czas użytkowania auto serwisowane. ostatni serwis 3 miesiące temu prz 120 tys i nic nie zapowiadało takiej klęski.(serwis nic nie wykrył albo nie chciał wykryć!!!)
Dodane 16 lat temu
3,6
~terminator
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
skrzynia ok ale brakuje 6 biegu więc na trasie głośno jak chce się szybciej jechać, w mieście jest ok (Skrzynia biegów)
Dodane 15 lat temu
2,2
~Mikołaj
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
Jazda tym samochodem przez dwa dni wymaga dwóch opakowań nurofenu. Hałas kosmiczny ! (Wyciszenie)
Dodane 11 lat temu
4,2
~Kuba
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
Samochód kupiony w 2019 roku z udokumentowanym przebiegiem 293 tys. km, w ciągu tych dwóch lat zrobiłem nim 122 tys. km, samochód służy głównie do wożenia "gratów" na gospodarstwo rolne.
Dodane 4 lata temu
4,5
~Jacek
Furgon krótki 2.2 Multijet 100KM 74kW
Uważam że auto jest dobrze przygotowane do takich warunków
Fiat Ducato III Furgon krótki