Lista ocen Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60KM 44kW 1998-2005 (46)

4,6
~Marek
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Gdyby miał klimatyzację — byłby samochodem idealnym no i mógłbym z nim zostać na całe życie...oczywiście gdyby nie zaczął się ze starości sypać :( Pamiętam jak go kupiłem i to było wydarzenie. Pierwszy raz każdy miał okazję przejechać się takim małym samochodzikiem. Pierwszy szok — nie zmula jak Lanos, Panda i takie tam! A jak raz udało się wyprzedzić jakieś BWM roadstar mając w Lupo jeszcze dwóch kolegów koksów na pokładzie...to powstały o...
Dodane 7 lat temu
2,5
~pliz
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Samochód kupiłem bo chciałem ładny, ekonomiczny i niezawodny samochód. Po blisko roku zostało mi tylko to pierwsze. Samochód przykuwa wzrok i wciąż mi się podoba, ale ani nie jest ekonomiczny, ani tym bardziej niezawodny. Wręcz przeciwnie. Pali jak flagowy silnik 1,9 TDI, przy zdecydowanie gorszych osiągach, a na dodatek ciągle się coś psuje. Może rzeczywiście nie najlepiej kupiłem, ale mimo wszystko częstotliwość znajdywania nowych usterek...
Dodane 16 lat temu
3,8
~macrin@poczta.onet.pl
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Wszystkie ewentualne wady rekompensuje b.niskie spalanie i z taką myślą kupiłem samochód. Ogólnie sprawia miłą atmosferę powodującą że jedzie sie bezstresowo. Silnik 1.7 mieści sie w niskiej stawce <1.8 co jest dodatkowa zaleta. Trudno nim sportowo pojeździć czy poszpanować, ale mozna go polubić, jeździ sie bez wysiłku i bardzo łatwo.
Dodane 20 lat temu
4,7
~centek_b@o2.pl (Jacek)
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
AUTO SPISUJE SIE DOBRZE, MAŁO PALI , TROCHE MAŁY PROMIEŃ SKRĘTU WG MNIE. ALE JEST SUPER - LUPO JEST SUPER MOZLIWOŚĆ SPRZEDAZY !!! CENA DO UZGODNIENIA LUPO 1,7 SDI 2001R WSPOMAGANIE KIER SERWISOWANY W NIEMCZECH DO 65240KM KUPIŁEM GO JAK MIAŁ 74500 OBECNIE 91 TYŚ JESTEM 1 WŁAŚCICIELEM W POLSCE ABS 2XAIR BAG BIAŁE ZEGARY ALU FELGA 14, NOWE OPONY 55/185 ZADBANY, SREBRNY - FOTO NA MEILA PRZESLE centek_b@o2.pl 0500442166
4,8
~Michu
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Naprawde swietne autko. Polecam kazdemu kto szuka niezawodnego, ekonomicznego i niewielkiego samochodu, a przy tym niezle wygladajacego. Aaaa.. i pamietajcie - kupcie auto z klimatyzacja! ;)
3,9
~Sławek
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Małe oszczędne autko na dojazdy do pracy dla 1 - 2 osób, małe zakupy i krótkie wycieczki. Na rodzinne wakacje w naszym przypadku 2+2 nie polecam :D
Dodane 12 lat temu
3,7
~xskarbek@tlen.pl
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
autko bardzo ekonomiczne, idealne do miasta, fajnie sie parkuje poniewaz jest malutkie i ma bardzo dobry skret. Jednak naprawy i przerazliwy odglos silnika odstraszaja-moze trafilam na taki pechowy model. Dla kobiety ok, mezczyzna nie wyglada w nim nadzwyczaj dobrze:)
4,6
~sylwek j
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Super małe auto z mocnym silnikiem, z solidnym zawieszeniem. No i ładniutkie.
Dodane 14 lat temu
3,1
~xxx
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
jeżeli szukasz samochodu jako drugiego w domu mieszkasz w mieście bądź na codzień poruszasz się w mieście , jesteś przeciętnej budowy i masz nie więcej jak 180 - 185 cm wzrostu , zależy ci na ekonomiczności to ten samochód mogę tobie polecić po za tym nie polecam ..... ! jedno jest też pewne w segmencie A ten samochód jest na 1 miejscu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60KM 44kW
5,3
4,5
~Artur
Hatchback 3d 1.7 SDI 60KM 44kW
Auto kupione dla zony bo taki jej się podobał. Ogólnie to naprawdę fajne auto, małe z zewnątrz ale w środku jest obszerny. Jak na razie same Plusy.
Dodane 11 lat temu