Oceny Citroen Jumper II Furgon – wybierz silnik

Najnowsze oceny Citroen Jumper II Furgon

2,9
~załamany
Furgon 3.0 HDI 100KM 74kW
Porażka tylko tyle mogę powiedzieć. Do 160 kkm auto chodziło jak złoto, później się zaczęło: padła pompa wtryskowa (3500zł), chwilę po niej wtryski marki Denso które są nieregenerowalne (1500zł/szt) , rozrusznik, alternator, egr. Dziś mam przejechane 200kkm i boję się tym wynalazkiem oddalać od domu więcej niż 100 km bo nigdy nie wiem kiedy i jak wrócę. Miałem przedtem Sprintera z przebiegiem 400 tyś i robiłem tylko eksploatację, opchnąłem go...
Dodane 10 lat temu
3,4
~marino
Furgon 3.0 HDI 120KM 88kW
Z perspektywy czasu (i miliona km) znalazło by się trochę do poprawy. Szkoda że konstruktorzy nie zadają sobie trudu żeby uwzględnić uwagi użytkowników. Kasowanie inspekcji tylko komputerem, a można by inaczej jak w Masterze.
Dodane 7 lat temu
4,1
~chmad
Furgon 3.0 HDI 100KM 74kW
nie jestem specjalnie wymagający, ten dostawczak spełnia moje oczekiwania, mam wersje L1H1 i jest naprawde sporo miejsca. Ekonomiczny przy rozsądnym traktowaniu, na razie niezawodny, , zwrotny i całkiem fajny wygląd
Dodane 12 lat temu
4,1
~krzychu
Furgon 3.0 HDI 100KM 74kW
Uważam, że to autko jest bardzo udane, nowoczesne, oszczędne i bardzo ładne. Czytam wiele niepochlebnych opinii na temat ducato/jumper/boxer, ale patrząc na ilość tych samochodów na drogach (multum) uważam, że nie ma czym się sugerować, bo kto jeździ i jest zadowolony ten nie pisze nic, a kto jest rozgoryczony i rozczarowany - klnie na czym świat stoi i pisze negatywne opinie.
3,8
~tomo
Furgon 3.0 HDI 120KM 88kW
generalnie niezle i tanie auto dostawcze, glupota jest pakowanie sie w koszta chociazby tylko dlatego zeby miec gwiazde na masce bo citroen do przewiezienia ladunku z punktu a do b w zupelnosci wystarcza (to samo tyczy sie bratniego fiata i peugota) zarowno po miescie jak i w trasie sprawuje sie ok jezeli myslisz o nowym vanie np w leasing to bierz smialo a jak wolisz 10 letniego dostawczaka i chcesz wpakowac sie w mercedesa lub elteka...
3,9
~kierowca
Furgon 3.0 HDI 100KM 74kW
Ogólnie auto nie jest złe prócz padających zaworów egr i tragicznego serwisu (bandy ciemniaków) nie mam większych zastrzeżeń, zawieszenie nie do zdarcia, silnik ok, wtryski przy przebiegu blisko 200 tyś jeszcze nie ruszane. Autko u mnie nie ma lekko bo wożę spore ciężary. Na trasie odpukać nigdy nie stanęło.
Dziennik kosztów dla Citroen Jumper II Furgon
10,2
4,2
~Ricko
Furgon 3.0 HDI 157KM 115kW
Silnik doskonały nie wiem tylko czym się różni ten Boxer skoro silnik 3.0HDI jest taki sam jak w Jumperze czyli silnik Iveco F1CE0481D i nie wieże że Boxer w takim razie jest lepszy no chyba że ten Jumper ma blokade .
2,9
~transitalia@o2.pl
Furgon 3.0 HDI 120KM 88kW
auto okazało się całkowita poraszka,w ciągu pierwszego roku padł :rozrusznik,alternator, chłodnica, światła zachodzą para wodna,EGR 2 razy ,wtrysk ,turbo ,i na dobicie silnik pękł tłok na 3 cylindrze ,do tego w austri citroen umywa ręce nie polecam nikomu tego auta
1,9
~auto-scan@wp.pl
Furgon 3.0 HDI 157KM 115kW
NIKOMY TEGO SAMOCHODU NIE POLECAM. CITROEN PO 3 MIESIĄCACH ZABRAŁ GWARANCJE ZA NIEZGODNĄ ZABUDOWE CHOĆ AUTO ZAKUPIŁEM WRAZ Z ZABUDOWĄ W CITROEN WANICKI W KRAKOWIE. PO ROZMOWIE Z DYREKTOREM CITROEN POLSKA , DYREKTOR IRONICZNIE STWIERDZIŁ ŻE MOGĄ ZABRAĆ GWARANCJE KAŻDEMU AUTU Z ZABUDOWĄ. NADMIENIAM ŻE JEST TO STOSOWANE PRZEZ CITROENA JAKO NORMA, SZKODA ŻE TAK PUŹNO SIĘ O TYM DOWIEDZIAŁEM.
4,2
~Jacek
Furgon 3.0 HDI 157KM 115kW
Autem pokonuje głównie trasy 1300km, nigdy mnie nie zawiodło.
Dodane 9 lat temu
Citroen Jumper II Furgon