Lista ocen Skoda Octavia II Kombi (302)

4,7
~Dariusz Grabowski
Kombi 1.4 TSI 122KM 90kW
Świetne auto dla rodziny która potrzebuje coś większego przewieźć albo ma dużo bagaży na wakacje. Jedynym mankamentem może być ilość Octavii na ulicach, czujesz się jednym z wielu. Jeśli komuś to nie przeszkadza to auto wręcz idealne.
Dodane 9 lat temu
3,7
~Marcin G,
Kombi 1.8 TSI 160KM 118kW
To fajne auto lecz za drogie. Nie należy go porównywać do klasy Passata czy Avensis, czuć że to kompakt.
4,1
~leksander
Kombi 1.8 TSI 160KM 118kW
jak potrzebujesz piekelnie szybkiego, a zarazem pakownego rodzinnego auta- w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego!!
4,2
~kielek52@wp.pl
Kombi 1.9 TDI PD 105KM 77kW
To naprawdę solidne auto,dobrze wykonane.Jest naprawdę mało awaryjne,przestronne o przyzwoitych osiągach i na sprawdzonych podzespołach.Na dobrą sprawę nie się do czego \"przyczepić\"
Dodane 15 lat temu
2,7
~znawca
Kombi 1.6 TDI CR DPF 105KM 77kW
Biorac pod uwage cene oktawia niczym nie zacheca. Nawet spalanie jest wieksze niz starego 1.9 TDI. Niezbyt wygodne fotele , takie sobie zawieszenie . Zadowoleni beda goscie ktorym obcieto jajka bo jesli ktos jezdzi caly czas w przedziale predkosci 40-80 ten samochod spali rzeczywiscie 4 litry. Ale ja tam po to tylko zeby polubic wydumke od pepikow eunuchem nie zamierzam zostac. Bez zartu to ogolnie oktawka jest dla ludzi bez wiekszych wymagan...
Dodane 13 lat temu
4,5
~maczo
Kombi 2.0 TFSI 200KM 147kW
Brakuje wersji 4x4, drażnią trochę duperele. Poza tym super.
3,9
~Rudolf
Kombi 1.9 TDI PD 105KM 77kW
Do mnie nie trafiają auta VAG... A to jest duże ekonomiczne (paliwo) auto do przemieszczania się z pkt. A do pkt. B. Nie ma niczego co zachwyca, i niczego co można krytykować do upadłego.
Dodane 16 lat temu
2,3
~Marceli
Kombi 1.8 TSI 160KM 118kW
SILNIK - niezwykle kłopotliwy od 2008r na naprawy wydałem ok 5000 tyś zł. Dodatkowo spalanie deklarowane przez skode to dyrdymały miasto latem 9 litra zimą 10 - 11 litra MIN . Elastyczność słaba auto ktore ma 160 KM powino latać a tu się okazuje że meganka III 1.4 130KM benzyna wyprzedza mnie bez najmniejszego kłopotu i odchodzi mi mimo że cisnę na MAXA. ZAWIESZENIE twarde czuc każdą ale to kżdziutką dziure a jest ich sporo na polskich...
Dodane 13 lat temu
3,9
~Kendzierzawy
Kombi 2.0 TDI CR DPF 140KM 103kW
Autko całkiem przyjemne, kompromis niemal pod każdym względem lecz kompromis pozytywny, autko jest dynamiczne i oszczędne, wygodne i precyzyjne w prowadzeniu, pojemne a jednocześnie nie zabiera dużo miejsca pod domem.
Dodane 12 lat temu
4,4
~marcopolo
Kombi 1.8 TSI 160KM 118kW
Bardzo dobry, dopracowany samochód rodzinny z elementami szaleństwa (patrz osiągi silnika). Das auto.
Skoda Octavia II Kombi