Lista ocen Volkswagen Passat B5 Kombi (945)

~tomkraft@poczta.fm
Kombi 1.9 TDI 130KM 96kW
Trzeba wziąć pod uwagę pewne wydatki jeżdżąc tym modelem. Jeśli komuś szkoda wydać 200zł na część to niech poszuka czegoś innego może Golf IV 90KM
Dodane 15 lat temu
3,9
~mik
Kombi 1.9 TDI 115KM 85kW
Całokształt to 8/10 pkt w swojej klasie. Solidna robota jednak nie do końca. Jest kilka charakterystycznych problemów niestety wciąż nierozwiązanych.
3,9
~Entranger
Kombi 1.9 TDI 115KM 85kW
silnik w pewien zauważalny sposób czuły na jakoś paliwa - najlepsze osiągi i spalanie na Ultimate Diesel BP (Silnik)
Dodane 19 lat temu
~Diaku
Kombi 2.5 TDI 163KM 120kW
Auto generalnie oceniam dobrze, jest to wół pociągowy jakiego potrzebowałem. Wiele kilometrów na autostradach Europy udowodniło jego solidność i niezawodność.
Dodane 11 lat temu
4,3
~flatline
Kombi 1.9 TDI 115KM 85kW
Duży, wygodny samochód. Jednak jak każdy chyba, ma swoje wady i bolączki (chociaż niektóre raczej irytujące niż uciążliwe).
Dodane 18 lat temu
4,3
~Sebek VW
Kombi 1.9 TDI 130KM 96kW
Samochód ma niesamowity wygląd i dlatego zdecydowałem się go kupić . Ja swojego vw przywiozłem z Niemiec. To wersja trendline i oryginalny potwierdzony przebieg w serwisie vw 115000km. Przejechałem nim już 15000 km i naprawdę jestem zadowolony. Silnik bardzo dynamiczny ,a przy normalnej jeździe pali naprawdę niedużo - śrdenie z 3400 km to 6,5l. Prowadzi się dobrze a miejsca wewnątrz ma naprawdę dużo. Ważne jest żeby kupić zadbany i pewny...
~damianzaba7@wp.pl
Kombi 1.9 TDI 115KM 85kW
Gratulacje dla Vw ponieważ musze przyznać ,że samochód trafiony jeśli chodzi o oczekiwania klientów wystarczy spojrzeć na nasze drogi i widać ile tego u nas jeździ .
4,5
~rafał_pszów
Kombi 1.9 TDI Syncro 130KM 96kW
Tylka raz stało się tak, że był problem zapalić -25st C, musiałem próbować aż 3 razy odpalić i.. dało rady :)130KM na każdym biegu ładnie odczuwalne przyspieszenie. (Silnik)
4,5
~Poznaniakk
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Auto jak dla mnie niemalże doskonałe. Silnik 90KM może i słaby, ale ja oczekiwałem od auta ekonomiczności i Passat spisał się idealnie! Dynamiki w zupełności mi wystarczyło. Tani w utrzymaniu, a do tego komfortowy i ładnie się prezentujący. Naprawdę polecam!
Dodane 12 lat temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Passat B5 Kombi
7,1
10,7
11,9
4,1
~Mauritz
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
90km to troche mało przy tej wadze auta ale z tego co mi mechanicy mówili i z tego co widzę to jest niezawodny (Silnik)
Dodane 15 lat temu
Volkswagen Passat B5 Kombi