Oceny BMW Seria 5 E34 Touring

Najnowsze oceny BMW Seria 5 E34 Touring

4,6
~Igor
Touring 1.8 518i 115KM 85kW
Silnik jak dla mnie wystarcza. Silnik to M43 na wzmocniach popychaczach (hydraulika zaworów) i łańcuszku rozrządu. Pali o wiele mniej niż jego 6 rzędowi bracia. Świetne prowadzenie, rozłożenie masy 50/50, wielki bagażnik. Auto daję dużo frajdy zimą (oczywiście z głową), szybko grzejący się silnik, co daje dobre ogrzewanie, nie ma tu problemu pękającej uszczelki pod głowicą co niestety gdy gdy ktoś co chwile depczę rzędową szóstkę daje trochę...
Dodane 14 lat temu
4,7
~Swanty
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
Niewątpliwie jest to auto klasy wyższej średniej (segment C, czy jak to się fachowo nazywa?). Ze wszech miar dopracowane mechanicznie i dobrze wyposażone w przeróżne "patenty", których na próżno szukać w wielu współczesnych samochodach (choćby oświetlenie kabiny, otwieranie samej szyby w tylnej klapie, schowki na narzędzia, hak, podnośnik itp.), a które sprawiają, że użytkowanie jest jeszcze wygodniejsze. Zdziwi się natomiast ten, kto po takim...
Dodane 17 lat temu
4,2
~hstl365
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
Miałem 520i touring w wersji z panoramicznym dachem. Dach nie działał i przeciekał, był uciążliwy w naprawie. Auto super prowadzenie, wygodne zawieszenie z nivo. Blacha dobra, aczkolwiek rdzewieje ze względu na wiek. Poliftowe e34 znacznie szybciej gnije.
Dodane 4 lata temu
4,8
~boberko
Touring 2.5 525i 192KM 141kW
Samochód kupiony spontanicznie, lecz od razu przypadł mi do gustu i moich preferencji. Czuję się jak by był szyty na miare. Doskonałe wykonanie, ogromna ergonomia, piękny dźwięk i charakterystyka silnika oraz przepiękny design.
Dodane 8 lat temu
4,4
~kamil
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
Ogolnie sama marka mowi za siebie Bardzo Mocny Wóz :) mechnicznie nie mozna moc zarzucic blacza tez jest wporzadku czesci nie sa drogie jedynie jak na serie 5 to miejsca troche mało dla pasarzerów z tyłu poza tym jestem na Tak
Dodane 10 lat temu
4,8
~Grzesiek
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
najlepsze auto jakie mialem, a mialem juz 30 samochodow w roznych przedzialach cenowych od 1000 do 30000zl na drozsze mnie nie stac;p poki co. mega komfortowne wrecz luksusowe mam wersje indywidual z granatowym srodkiem skora i klimatronikiem. niezawodne, pakowne, tanie w utrzymaniu i co najwazniejsze nie traci na wartosci ani zlotowki, baaaaaa cena bedzie rosnac za zadbane egzemplarze bo jest to kultowa bemka tylko jeszcze reszta jezdzacych...
Dodane 13 lat temu
Dziennik kosztów dla BMW Seria 5 E34 Touring
8,6
12,6
4,1
~Ready
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
Na rynku jest kupa złomów e34, trzeba uważać przy zakupie, moje kupiłem do kosmetyki blacharskiej, ale za to sprawne! oryginalne, nie malowane, nie bite a to, że ma kilka rys i gniotek po gradzie to trudno, idealne są tylko w salonie. może trafić dobrze i jeździć, albo źle i dokładać.
Dodane 13 lat temu
4,2
~vivo81
Touring 2.5 525tds 143KM 105kW
auto z klasą nawet w wersji kombi, dopracowane w najdrobniejszym szczególe, astra 2 którą posiadam obecnie, mimo ze technologicznie nowsza o 10 lat nie dorównuje bmw nawet w połowie. w starej bemce nawet siedzi się lepiej :))) z drugiej strony wcześniej jeździłem poldkiem z 1989 który nigdy nie był w pełni sprawny i przy przebiegu 200000 z silnika nie było już co remontować zaryzykowałem kupując samochód z przebiegiem 202000 i nie żałuje:)))
Dodane 15 lat temu
4,5
~wlochu01
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
Jestem bardzo zadowolony. Teraz mógłbym kupic E34 525,530 lub nawet 540 taki z 1994-1996r.(wcześniej bałem się spalania, ceny części, itd do wyższych pojemności). Dalej omijam szerokim łukiem 518 i 525 tds. 520 jest fantastyczna i dzięki temu egzemplarzowi nie zmienie marki.
Dodane 16 lat temu
4,4
~Daniel1
Touring 2.0 520i 150KM 110kW
auto kupiłem w Niemczech, jestem bardzo zadowolony i następne bedzie tez BMW. Wcześniej miałem AUDI A6 w dieslu i złego słowa o tym aucie nie powiem jednak BMW prowadzi się zupełnie inaczej i to trzeba poczuć. Ponadto jakość wykonania - niezniszczalne materiały nawetpo 13 latach wyglądają bardzo ładnie.
Dodane 16 lat temu
BMW Seria 5 E34 Touring