Oceny Mitsubishi Galant VIII Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW 1996-2004

Najnowsze oceny Mitsubishi Galant VIII Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW 1996-2004

3,7
~Lukman
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
Auto bardzo wygodne starannie wykonane z materiałów dobrej jakości, mimo wszystko niezawodne o ponadczasowej linii nadwozia. Nie polecam silnika diesla co prawda jest elastyczny i dynamiczny ale konkurencja pali jednak mniej. Silnik ten ma również problemy z pękającymi głowicami a kupno nowej jest trudne. Słabe są również skrzynie biegów. Dlatego polecam Galanta w benzynie, nie będzie problemów z głowicą a skrzynia biegów to już loteria zależy...
4,4
~Kris80
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
Duże, wygodne auto o niecodziennym, agresywnym wyglądzie. Nie ma osoby, która by nie zawiesiła na nim oka. Większość z nich drapie się po głowie zastanawiając się \"co to k.....a jest za wóz?\" Poza tym samochód, który zawsze odpala i posłusznie jedzie do celu. Nigdy mnie jeszcze nie zawiódł.
4,5
~do celu
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
Nie mogę się nacieszyć tym autem. Prezentuje się znakomicie i jeździ lepiej niż podejrzewałem, choć to sprawa indywidualnych wymagań. Idealne na trasy, na miasto dopóki nie przyjdzie go zaparkować na ciasnym miejscu parkingowym jest ok :)
4,9
~delfinpl1@tlen.pl
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
Auto pieknie sie prezentuje, uwazam ze najladniejsza linia nadwozia z konca lat 90, bardzo dobrze sprawdzajace sie w miescie i na trasie.Wygodne, juz nie mowiac o duzym bagazniku, i przestrzeni wewnatrz.To moj pierwszy japonczyk, i nastepny tez bedzie Galancik, tylko mlodszy, ale to za kilka lat, bo tego mam w stanie jakby co dopiero zjechal z tasmy...Przyciaga oko kierowcow...
Dodane 19 lat temu
4,3
~migacz (migacz@poczta.onet.pl)
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
Świetne autko, doprawdy. Prawdziwe auta do auta z lat 90-tych i z tym się każdy zgodzi. Dużo dodatków nie tylko cieszących oko ale też funkcjonalnych. Piękna linia nadwozia, przestronny bagażnik (karnistry stoją bez problemu). + ekonomiczny diesel to jest to! Jeśli ktoś przymierza sie do Accorda z tych lat, śmiało polecam ten model Galanta. Nie dość że jakość ta sama, cena niższa to nieco rzadszy model a przy tym rzucający się w oczy!
Dodane 19 lat temu
4,1
~galancik
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
te auto jest przecudowne. jezdzi po tej ziemni mnustwo fajnych samochodow ale galant niema sobie rownych
Dodane 12 lat temu

Mitsubishi Galant VIII – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,6
~MAŁY
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
stylistyka najwyższy poziom wygoda również tylko chwalić polecam ja tego auta juz nigdy się nei pozbede
Dodane 13 lat temu
3,6
~mcwhite@tlen.pl
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
oceniam to auto i tak prznajmniej na ponadprzeciętne czyli >4,5 i pomimo mankamentu skrzyni biegów jestem zeń zadowolony.
Dodane 16 lat temu
4,5
~Owczar
Sedan 2.0 TDI 90KM 66kW
W tym aucie najbardziej podoba mi się design i komfort. Nawet nie chce mi się jechać szybciej, bo jazda nim to prawdziwa przyjemność.
Dodane 17 lat temu
3,9