AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
wyniki
4,6
~Szymon
Sedan Facelifting 2.0 BlueHDi 150KM 110kW
To samochód służbowy. Jestem bardzo zadowolony. Zdaję sobie sprawę że są samochody dające więcej frajdy z jazdy ale za te pieniądze muszę przyznać że spełnia moje wszystkie potrzeby. Wnętrze jest bardzo eleganckie i robi dobre wrażenie jakościowe. Bardzo ładny jest biały perłowy lakier - mieni się jakoś tak szczególnie.
4,7
~Marcin Z
SW 2.0 HDi FAP 163KM 120kW
Świetny samochód. Ładny, wygodny i funkcjonalny. Do tego w super cenie 113k za allure i automat z mocnym dieslem. Super wykończony w środku, dobre materiały i bardzo ładnie dobrane. Brakuje aktywnego tempomatu i możliwości wyświetlania google mapa z tel na ekranie nagi. Woda się leje przy podniesionej klapie bagażnika i rysują szkiełka od zegarów. Reasumując świetny samochód
~malik0
Sedan 1.6 e-HDi FAP 112KM 82kW
Od dłuższego czasu wiedziałem że kupię to auto cały czas cieszy moje oko, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Po poprzednim nie zawodnym i nowoczesnym wtedy Peugeot'cie 407 trudno było mi znaleźć drugie tak udane auto. Wiadomo w tej wersji to nie wyścigówka choć jak trzeba to łopatki jak w F1 i turbinka dająca prawie 300Nm robią swoje. Jest to raczej ekonomiczny statek na długie podróże który do dziś przyciąga spojrzenia.
~Kuba
Sedan Facelifting 2.0 BlueHDi 150KM 110kW
Dodaje Ocenę po tygodniu użytkowania, czyli pierwsze wrażenie jakie wywarł na mnie samochód. Za rok zjawię się znowu, by opisać wrażenia po dłuższym użytkowaniu. Robię ok. 30 tys. km rocznie, także ocena powinna być już bardziej precyzyjna :) Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że auto nie odbiega jakością wykonania, oraz precyzją prowadzenia od niemieckiej konkurencji. Sam kiedyś byłem fanem tych właśnie marek, zza granicy zachodniej, jednak...
4,7
~qlka377
SW Facelifting 2.0 HDi 160KM 118kW
Samochód wykonany z ogromną starannością, ergonomia na akceptowalnym poziomie. Niestety 508 posiada kilka irytujących wad np. brak miejsca na odłożenie telefonu, klapa bagażnika w deszczowe dni po jej otwarciu trzeba uciekać żeby nie zostać oblanym wodą z błotem. Pomimo tego auto bardzo miło zaskakuje i daje dużo radości. Mogę go polecić każdemu z czystym sumieniem. Dodatkowo na potwierdzenie moich słów mogę powiedzieć że wszyscy znajomi...
~Piter
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Po 3 latach i 50 tys przebiegu postanowiłem podzilić się wrażeniami. Tak jak kilka osób tu oceniających przed zakupem i ja brałem uwage Skode S (poprzednia była paskudna), kolejną generację Mondeo, Hyundaia i40 (gdzie te 177KM w 2.0 benzyna) Mazdy 6 w obecnej odsłonie jeszcze nie było ;-). Za wyborem zdecydował stosunek ceny do wyposażenia Active za ok 90K PLN. Za duże kombi, całkiem dobrze wyposażone, z niezłymi materiałami w środku - jest ok.
3,9
~TOmek
SW Facelifting 2.0 BlueHDi 150KM 110kW
Auto może się podobać z przodu po faceliftingu (rzecz gustu) natomiast z tyłu bez zmian (nuda). Duży bagażnik ale ze względu na ścięty dach trudno włożyć większe gabaryty. Ogólnie OK. Do tego samochodu trzeba się przyzwyczaić.
2,7
~Peter
SW 1.6 THP 156KM 115kW
Totalnie zraził mnie do francuskiej motoryzacji, a to mój szósty "Francuz", w tym czwarty Peugeot. Zapowiadał się fajny samochód, jednak po czterech latach eksploatacji potrafię powiedzieć jedno - dramat! Miałem wybór między 508 a i40, ze względu na silnik turbo i przywiązanie do marki poszedłem w 508, czego bardzo żałuję. Auto tragicznie wręcz awaryjne i nietrwałe, wręcz marzę o chwili, w której będę się mógł tej kupy szmelcu pozbyć.
4,4
~wtomeg
SW 2.0 HDi FAP 163KM 120kW
Samochód właśnie sprzedałem i dlatego postanowiłem ocenić je kompleksowo. Po ponad 4 latach użytkowania i przejechaniu 226.000 oceniam je na 5. Moje uwagi ograniczają się do usług ASO, które uważam za bardzo niekompetentne. 2 interwencje lakiernicze to jedna wielka porażka. Zaraz na początku użytkowania wymieniłem drzwi przednie po szkodzie parkingowej. Ich złożenie i spasowanie na poziomie Rysia garażowca. Polakierowany przez ASO zderzak...
Dziennik kosztów dla
Zobacz
dzienniki
~Antoni
SW Facelifting 2.0 BlueHDi 150KM 110kW
Auto od samego początku przypadło mi do gustu, od razu rzuca się w oczy dobre spasowanie, wykończenie, na razie jestem zadowolony.
Poprzednia
...